Informatie

Disposable kleding (ofwel wegwerpkleding) wordt vooral gebruikt in werkomgevingen waarin hygiëne voorop staat. Denk daarbij aan de voedingsmiddelenindustrie, de zorg en aan de medische sector. Niet alleen gaat het daarbij om bescherming tegen infecties, virussen en bacteriën, maar bijvoorbeeld ook tegen chemicaliën of andere gevaarlijke stoffen. Bij ons kunt u terecht voor de meest uiteenlopende wegwerpkleding. Van disposable broeken, overalls, schorten en bezoekersjassen tot wegwerp mouwovertrekken, hoofddeksels, gelaatsbedekking, schoenovertrekken en werkhandschoenen.

DISPOSABLE KLEDING VOOR OPTIMALE HYGIËNE

De disposable kleding van Lusink veiligheid helpt u een hygiënische werkomgeving te handhaven. Daarbij gaat het niet alleen om risico’s en gevaren die vanuit producten of te verwerken ingrediënten kunnen ontstaan. Ook mensen kunnen elkaar besmetten. Om deze kruisbesmetting te voorkomen, is een groot deel van de disposable kleding van ons verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor blauwe of groene bezoekersjassen, overalls, schorten en wegwerphandschoenen in de ene ruimte en voor rode in de andere. Met deze vorm van ‘kleurcodering’ ziet u het onmiddellijk als iemand zich in een ruimte bevindt waar hij niet hoort. U kunt zonodig direct maatregelen nemen – en besmetting voorkomen.

ADVIES OVER WEGWERPKLEDING

U vindt bij ons disposable kleding voor iedere soort werkzaamheden. Niet alleen in verschillende kleuren, maar ook in verschillende materialen. Welk merk, materiaal, maat, kleur, eigenschap en de veiligheidsklasse (als dit van toepassing is) u ook zoekt, neem bij vragen altijd contact met ons op en u hoort direct welke wegwerpkleding uit ons assortiment aan uw wensen én aan de wettelijke eisen voldoet. Omdat we zoveel verschillende mogelijkheden bieden, kunnen we ons voorstellen dat u er niet uitkomt. Wij staan voor u klaar.

Bekijk hieronder de aanbiedingen